divendres, 24 de març de 2017CONCURS DE DIBUIX A GIRONA
 
 
Un any més, un nombre d’escoles incloent l’institut del nostre poble, l’ Institut de Vilablareix, participa al concurs de dibuix i pintura ‘’ Concurs pintura i vista Fontana d’or Girona exposició Joan Miró” que consisteix en dibuixar la part de Girona que més els agradi.

El passat divendres 21 d’octubre, els alumnes de 2n d’ESO de l’institut de Vilablareix van fer una sortida a Girona, van sortir de Vilablareix a les 9:15h i van tornar a les 14:30h, es van desplaçar amb el bus escolar i allà es van trobar amb altres escoles i instituts, tots individualment van participar en un concurs de dibuix anomenat “Concurs pintura i vista Fontana d’or Girona exposició Joan Miró”, que consistia en dibuixar i pintar una part de Girona, concretament de la Rambla i rodalies, que els agradés més, molts d’ells es van decantar per dibuixar la vista del riu des del pont Eiffel. Tenien 1h 30min, per dibuixar, pintar i entregar el dibuix, el punt d’entrega estava al costat del Pont de Pedra, abans de començar la Rambla. Alguns dels alumnes van posar-hi moltes ganes, no es van deixar ni un detall i van obtenir molts bons resultat, per altre banda, altres no van mostrari tan d’interès però tot i així hi van participar.
Van fer dos grups, un grup dibuixava i després passejava per Girona i es paraven a algun lloc a esmorzar (opcional) i sinó, portaven el seu propi esmorzar de casa, i l’altre grup a l’inrevés. Més tard, quan tots van acabar l’activitat de dibuix, tots junts van anar a visitar els diferents rius que ens presenta la bonica ciutat de Girona, van aprofitar per fer un cop d’ull a la diferent natura que trobem en diverses zones de la ciutat i així tenir més coneixements d’ella. En general va ser una primera sortida que els va agradar molt ja que va ser molt entretinguda i divertida, també ens van comentar que la recomanen per a l’any que ve.


Ona Matas i Judit Naya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada