divendres, 24 de març de 2017Festival nadalenc a
l’Institut de Vilablareix
 
    Com cada any, l'últim dia del primer trimestre, abans de començar les vacances de Nadal, a l'Institut de Vilablareix vam celebrar un festival Nadalenc.


Primer de tot, vam passar la primera hora al institut amb els tutors, vam ordenar la classe, vam parlar del trimestre...  Seguidament vam estar un quart d’hora al pati per esmorzar i després vam agafar els autobusos i ens vam dirigir al Local Social de Quart.
Un cop allà ens vam asseure tots els cursos per ordre i, quan ja hi érem tots, l’espectacle va començar.
Cal dir que tot i que cada any sigui espectacular i molt agradable, aquest any ens hem superat!
L'actuació dels presentadors (Raquel Barceló, Isaac Canals, Joan Vicens i Farners Cisterna) va ser brillant i van portar l'espectacle d'una forma enginyosa, sense deixar-se cap detall però sense que es fes pesat, amb un toc d'humor.

Els primers en actuar van ser els grups de 1r (1r A, 1r B, 1r C i 1r D), tots portats per la Margarida, la professora de música, la qual també dirigeix la coral de l’institut. Totes les actuacions dels alumnes de primer van estar molt ben executades. Ens van tocar cançons conegudes amb la flauta, element que es treballa a primer d’ESO. Tocaven acompanyats dels guitarristes, que van actuar repetides vegades, mostrant les seves habilitats.

Seguidament va actuar la Jana Barneda, mostrant el seu talent com a cantant. Ens va deixar fascinats i molt sorpresos davant aquella veu tan harmònica. Tot el públic, en profund silenci, es va emocionar i es va deixar portar per aquella meravellosa melodia.

Tot seguit, per animar el festival, la Clàudia de 4rt i l’Ariadna i la Maria de 2n, van regalar-nos una petita exhibició de gimnàstica rítmica interpretant la cançó “The Greatest”, de la Sia.
Llavors, la Margarida va tornar a pujar al escenari per mostrar-nos la seva brillant actuació amb la coral de l’institut, que també van anar acompanyats dels guitarristes.
Van cantar-nos varies cançons que, durant tot el trimestre, havien treballat i practicat voluntàriament.
Aprofitem per dir que qui vulgui es pot afegir a la coral amb la Margarida, que practiquen cada dijous després de classes.

Més tard, en Marc Daunis (professor de socials), l’Albert Escriu (professor d’ètica i filosofia), la Laura Querol (professora d’anglès) i en Jaume Trell (alumne de 3rA) també van tocar una peça de l’àlbum de Joe Hisaishi. En Marc estava al piano i els altres amb la guitarra. Van executar la cançó de tal manera que tots ens vam quedar observant amb admiració i respecte. Fins i tot alguns van deixar caure alguna llàgrima enmig d’aquell moment tant emotiu.
A continuació la Daniela i la Ariadna de 2n, ens van cantar una cançó molt dolça, mostrant unes veus que quasi tothom desconeixia d’elles.

Per finalitzar, la Jana de nou i la Daniela (professora de castellà) van cantar-nos una cançó anglesa; la Jana ens va mostrar el seu gran potencial, per segona vegada.
En general, el festival va anar molt bé i tothom va disfrutar d’allò més.
A més a més el Local Social estava acabat de reformar i s’ha de dir que les instal·lacions estaven en molt bon estat.
Esperem que tothom gaudís molt d’aquell espectacle i també desitgem que l’any que ve sigui millor!Anna Castelltort y Paula Brossa. 14/02/17.                                                                                                                  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada