dimecres, 6 d’abril de 2016

Black Music Festival arriba a Fornells de la Selva

El Black Music Festival va ser el primer dels festivals de música negra a Catalunya. Ja fa 15 anys que es va crear. Al principi, va començar com a Festival de Blues, però aviat s'hi van incorporar altres gèneres com el Soul o el Funk. Més endavant s'hi van afegir el Jazz i el Reggae. Tots aquests estils han estat defensats al Black Music Festival pels millors artistes nacionals e internacionals.
Com bé diu el títol, Fornells de la Selva és un dels pobles on s’ha pogut gaudir d’aquest fantàstic festival de música negra. Aquest any han actuat: “THE SEY SISTERS”.
The Sey Sisters són l’Edna Sey, la Yolanda Sey i la Kathy Sey. Les tres germanes actualment estan construint les seves carreres com a cantants i actrius de forma separada, tot i que, afortunadament, en aquest procés de creació personal, van decidir compatibilitzar les seves agendes, unir-se i consolidar-se com The Sey Sisters.


  


A l’espectacle van assistir-hi moltes persones, no només de Fornells sinó d’altres llocs.
Va ser un concert molt animat on la gent es va divertir molt. A part de la veu fantàstica que tenien les cantants, aquestes també animaven molt al públic fent somriure als espectadors. Al final del concert tots els assistents es van aixecar de les butaques per ballar les últimes cançons. A fora del teatre es van poder comprar CD i mocadors com els que portaven elles.
Clàudia Sànchez
Isaac Canals

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada