dimarts, 1 de març de 2016


QUARTNESTOLTES

El dissabte 13 de febrer es va celebrar, un cop mes, el Carnestoltes a Quart i, com cada any, la rua va començar a les 16:00 al Local Social.
Les comparses per poder ser puntuades pel jurat havien de tenir un mínim de 20 persones. Hi havia tres categories pels participants de les carrosses i comparses:
-Comparsa: conjunt de la carrossa, la disfressa i el ball.
-Carrossa: la millor carrossa.
-La millor disfressa confeccionada.
També s’hi podia participar individualment i hi havia dos premis l’infantil i l’adult.   Cada comparsa tenia assignat un número, que era el de l’ordre de sortida.
La rua va començar al Local Social, seguia pel carrer Modeguer i el carrer Pineda fins arribar a la plaça de l’ajuntament.
Les carrosses havien de realitzar tres cops el ball durant el trajecte: El primer cop al carrer Pineda, el segon cop a la plaça del tren i l’últim a la plaça de l’ajuntament, que era on es trobava el jurat. Un cop arribades les onze carrosses, el jurat va tenir deu minuts per decidir quins serien els guanyadors:

-Millor disfressa confeccionada: QuartaMarxa

- Millor comparsa Palol Town:

  • Millor carrossa QuartaMarxa


A les 21:00h es va realitzar un sopar al Local Social, on les comparses podien gaudir de música en directe per part del grup de música KM100. Personalment, a nosaltres dos no ens va agradar gaire perquè cantaven cançons que els joves no coneixien. Altres anys havia vingut un Dj i ens agradava més, ja que posava cançons més actuals.

Clàudia Sanchez
Isaac Canals

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada