dilluns, 1 de desembre de 2014

EL GRAN RECAPTE

L’institut de Vilablareix torna a participar en el Gran Recapte La recollida d'aliments es fa la setmana del 24 del 28 de novembre a les 08:15 h. Es poden portar aliments com: pasta, sucre, oli, llet, conserves de peix i llegums. Els alumnes de 3r i el professorat s’encarreguen de tot.
El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària. També serveix per donar a conèixer la situació que travessa aquest grup de població que,arran de la crisi econòmica que estem vivint, ha anat creixent. La campanya la duen a terme a la vegada els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya.
Es calcula que actualment, un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. Aquestes persones requereixen la nostra solidaritat i capacitat organitzativa. I és per aquest motiu que des dels Bancs d'Aliments es posa en marxa aquest projecte per sisena vegada.
El Gran Recapte d'Aliments al 2013 va recollir 3.634.000 kg en més de 1.900 punts de recollida i va comptar amb l'ajuda de 20.000 voluntaris. La fita per a l'edició del 2014 és tornar a superar els 3.000.000 kg gràcies a la col·laboració de 20.000 voluntaris.
Els Bancs d'Aliments són entitats benèfiques, basades en el voluntariat, amb l'objectiu de recuperar els aliments de les empreses i redistribuir-los gratuïtament entre les persones necessitades del nostre entorn per tal d'evitar qualsevol malbaratament.


Marc Bosch, Adrià Camps i Eduard Fàbregas 3r ESO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada