dilluns, 22 de desembre de 2014

EL GRAN RECAPTE A L'INS VILABLAREIX: 96 Kg


L'Institut de Vilablareix va participar altre cop al Gran Recapte d’aliments. La recollida es va fer la setmana del 24 del 28 de novembre, a les 08:15 h, a l’entrada de l’institut. En total s'hi van obtenir 96 quilos. Els alumnes de 3r d'ESO i la seva coordinadora, la professora Lluïsa Ros, es van encarregar de tot.
S'hi podien portar aliments com pasta, sucre, oli, llet, conserves de peix i llegums. La pasta de sopa i les llaunes de conserva van ser els aliments aportats en més quantitat.
El Gran Recapte d'aliments és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària. Arreu de Catalunya es van aconseguir 4.686.000 quilos. També serveix per donar a conèixer la situació que travessa aquest grup de població que, arran de la crisi econòmica que estem vivint, ha anat creixent. La campanya la duen a terme a la vegada els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya: Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida.Mar Bota Puigdevall  i Judith Fosas Barrio

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada